Njoftime

NJOFTIM

ITD Prishtine, tashme me nje eksperience 14 vjecare ne tregun e Kosoves, me partneritet te vazhdueshem me Cisco, Hewlette Packard, Lenovo, Dell etj, tani ka filluar bashkepunim edhe me brendin e njohur te Canon. Canon USA, Inc eshte ofrues kryesor i zgjidhjeve te imazhit dixhital te biznesit, B2B, ne Shtetet e Bashkuara dhe ne Ameriken Latine dhe tregjet e Karaibeve. Canon daton qe nga viti 1995 duke sjellur tek ne produktet per imazh qe ka sot.

Si distributor te autorizuar, gjithmone jemi te hapur dhe kemi synim qe t’ju ofrojme mundesite me te mira klienteve tane.