Disa nga shërbimet që ne ofrojmë janë:

  • Hardware, Riparimi dhe Upgrade
  • Mirëmbajtja
  • Instalimi Software, Riparimi dhe Upgrade
  • Data recovery dhe Backups
  • Konfigurimi dhe Mirëmbajtja

Ne jemi në dispozicion në çdo kohë, nëpërmjet telefonit ose e-mail, për çdo problem teknik ose pyetje për produktit që ju mund të keni. Ju ofrojmë shërbim të plotë, për produktet, jo vetem gjatë periudhës së garancisë por dhe pas përfundimit të saj.

* Lutemi klientëve të ruajnë fletën e garancisë gjatë gjithë periudhës së vlefshmerisë së saj dhe të lexojnë me kujdes kushtet e shënuar në fletën e garancisë.

 
 

Servisi i ITD shpk është në dispozicionin tuaj për t’ju ofruar shërbim të plotë për produktet, jo vetem gjatë periudhës së garancisë, por edhe pas përfundimit të saj.

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Lipjan, km 10 Prishtinë, Kosova Tel: +383 38 606 000

E-mail: support@itd-ks.com

}

Orët e operimit  servisit Hënë-Premte:    8:30 – 16:30

ITD SERVISI